CHOCOLADE MET 100% CACAOBOTER, VULLINGEN MET DE FIJNST GESELECTEERDE INGREDIËNTEN
Pralines bewaren in droge ruimte +/- 15° om kwaliteit te garanderen.
Mits ons assortiment gebaseerd is op fijne ingrediënten en sommige daarvan seizoensgebonden zijn, kunnen er wijzigingen ontstaan betreffende vullingen of vormen van chocolades.
DE EUROPESE WETGEVING HEEFT 14 STOFFEN ALS ALLERGEEN BENOEMD, WE HEBBEN ZE HIERONDER VOOR U OPGESOMD.
GLUTEN BEVATTENDE GRANEN
namelijk tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of de hybride soorten daarvan en producten op basis van gluten bevattende granen, met uitzondering van: glucosestroop op basis van tarwe, met inbegrip van dextrose;maltodextrinen op basis van tarwe;glucosestroop op basis van gerst;granen die worden gebruikt voor de vervaardiging van alcoholhoudende distillaten, waaronder ethylalcohol uit landbouwproducten.
AARDNOTEN
en producten op basis van aardnoten.
EIEREN
en producten op basis van eieren.
SOJA
en producten op basis van soja, met uitzondering van: volledig geraffineerd(e) sojaolie en -vet; natuurlijke gemengde tocoferolen (E306), natuurlijk D-alfa-tocoferol, natuurlijk D-alfa-tocoferolacetaat en natuurlijk D-alfa-tocoferolsuccinaat van soja; fytosterolen en fytosterolesters van plantaardige oliën van soja; plantenstanolesters geproduceerd uit sterolen van plantaardige oliën van soja.
NOTEN
namelijk amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten, macadamianoten en producten op basis van noten, met uitzondering van noten die worden gebruikt voor de vervaardiging van alcoholhoudende distillaten, waaronder ethylalcohol uit landbouwproducten.
SESAMZAAD
en producten op basis van sesamzaad.
SELDERIJ
en producten op basis van selderij.
MELK
en producten op basis van melk (inclusief lactose), met uitzondering van: wei die wordt gebruikt voor de vervaardiging van alcoholhoudende distillaten, waaronder ethylalcohol uit landbouwproducten; lactitol.
VIS
en producten op basis van vis, met uitzondering van: visgelatine die wordt gebruikt als drager voor vitamine- of carotenoïdenpreparaten; visgelatine of vislijm die wordt gebruikt als klaringsmiddel in bier en wijn.
MOSTERD
en producten op basis van mosterd.
ZWAVELDIOXIDE EN SULFIET
in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l.
LUPINE
en producten op basis van lupine.
WEEKDIEREN
en producten op basis van weekdieren.
SCHAALDIEREN
en producten op basis van schaaldieren.