CHOCOLADE MET 100% CACAOBOTER, VULLINGEN MET DE FIJNST GESELECTEERDE INGREDIËNTEN 

Pralines bewaren in droge ruimte +/- 15° om kwaliteit te garanderen.

Mits ons assortiment gebaseerd is op fijne ingrediënten en sommige daarvan seizoensgebonden zijn, kunnen er wijzigingen ontstaan betreffende vullingen of vormen van chocolades.

DE EUROPESE WETGEVING HEEFT 14 STOFFEN ALS ALLERGEEN BENOEMD, WE HEBBEN ZE HIERONDER VOOR U OPGESOMD.

GLUTEN BEVATTENDE GRANEN

namelijk tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of de hybride soorten daarvan en producten op basis van gluten bevattende granen, met uitzondering van: glucosestroop op basis van tarwe, met inbegrip van dextrose;maltodextrinen op basis van tarwe;glucosestroop op basis van gerst;granen die worden gebruikt voor de vervaardiging van alcoholhoudende distillaten, waaronder ethylalcohol uit landbouwproducten.

AARDNOTEN

en producten op basis van aardnoten.

EIEREN

en producten op basis van eieren.

SOJA

en producten op basis van soja, met uitzondering van: volledig geraffineerd(e) sojaolie en -vet; natuurlijke gemengde tocoferolen (E306), natuurlijk D-alfa-tocoferol, natuurlijk D-alfa-tocoferolacetaat en natuurlijk D-alfa-tocoferolsuccinaat van soja; fytosterolen en fytosterolesters van plantaardige oliën van soja; plantenstanolesters geproduceerd uit sterolen van plantaardige oliën van soja.

NOTEN

namelijk amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten, macadamianoten en producten op basis van noten, met uitzondering van noten die worden gebruikt voor de vervaardiging van alcoholhoudende distillaten, waaronder ethylalcohol uit landbouwproducten. 

SESAMZAAD

en producten op basis van sesamzaad.

SELDERIJ

en producten op basis van selderij.

MELK

en producten op basis van melk (inclusief lactose), met uitzondering van: wei die wordt gebruikt voor de vervaardiging van alcoholhoudende distillaten, waaronder ethylalcohol uit landbouwproducten; lactitol.

VIS

en producten op basis van vis, met uitzondering van: visgelatine die wordt gebruikt als drager voor vitamine- of carotenoïdenpreparaten; visgelatine of vislijm die wordt gebruikt als klaringsmiddel in bier en wijn.

MOSTERD

en producten op basis van mosterd.

ZWAVELDIOXIDE EN SULFIET

in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l.

LUPINE

en producten op basis van lupine.

WEEKDIEREN

en producten op basis van weekdieren.

SCHAALDIEREN

en producten op basis van schaaldieren.